Er du jobsøgende?

Bliv vikar og få en ny arbejdsplads

Lad os hjælpe dig, med dit næste vikar arbejde

Bliv vikar og få frihed

Uanset, om du er udlært håndværker eller har erfaring som ufaglært rengøringsmedarbejder, samarbejder vi med virksomheder, der kan bruge lige netop dig. Som vikar får du foden indenfor, og det er ofte vejen til fastansættelse – især i brancher, hvor der er rift om stillingerne.

Nogle virksomheder foretrækker faglærte vikarer. Det giver f.eks. mening i håndværker- og IT- brancher. Andre virksomheder vægter vikarer, der kan træde til med kort varsel, f.eks. i forbindelse med sygdom. Her betyder erfaringsgrundlag knap så meget. Vi har mulige vikariater til dig, uanset dit CV’s længde.

Længerevarende vikariater

I forbindelse med længerevarende sygdom, barsel eller øvrig orlov har virksomheden brug for en kvalificeret vikar. Her vægtes typisk en vikar, der er relevant uddannet, og som har erfaring indenfor branchen.

Fordelen ved længerevarende vikariater er dels, at de pynter på CV’et, men du sparer også på din dagpengeperiode, og du får desuden foden indenfor i en virksomhed, hvor du kan bevise dit værd. Hvis der i mellemtiden opstår en ledig stilling, er du dermed en egnet kandidat, da du allerede kender virksomheden.

Vikariater med kort varsel

Akut opstået sygdom kan kræve vikarer, der kan træde til med kort varsel. Typisk betyder uddannelses- og erfaringsgrundlag knap så meget i denne type vikariater, der blandt andet består af rengørings- og lagerarbejde.

Fordelen ved vikariater med kort varsel er, at du sparer på din dagpengeperiode, at du får erfaring på CV’et, og at du kan bevise dit værd for virksomheden. Kommer der på et tidspunkt en ledig stilling, er det en fordel med et kendt ansigt, og at du allerede via vikariater har vist fleksibilitet og gåpåmod.

Bliv headhuntet til fastansættelse

Vil du gerne være med i puljen om de rigtig fede ansættelser, er det også hos Dansk Rekruttering, du skal tilmelde dig. Vi samarbejder med en lang række virksomheder, der gerne vil headhunte medarbejdere, der passer ind i netop deres virksomhed – men som samtidig gerne vil spare tid på ressourcer til ansættelse.

Ved at tilmelde dig Dansk Rekruttering, står du først i køen, når drømmejobbet dukker op.

Skal vi finde et job til dig ?

Vi har et stort netværk indenfor de forskellige brancher. Lad os hjælpe dig med at finde dit næste job.